AFSPRAAK INPLANNEN

Wil jij graag weten wat een mediator voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Een mediator bij i-mediation kan voor diverse situaties en conflicten handig zijn. Dit hoeft niet alleen voor een echtscheiding zijn, maar ook bijvoorbeeld een familie conflict of een arbeidsconflict. Wij adviseren je graag en kijken met jou mee naar diverse oplossingen voor een zeer korte termijn.

  WAT ZIJN ONZE SPECIALITEITEN

  WAT ANDEREN ZEGGEN

  Image

  “AI-mediation is een zeer professioneel bedrijf die weet van aanpakken. Zijn rustige houding zorgt voor een prettig gesprek met een duidelijke doel. Nogmaals bedankt Zakaria!”

  SOUMAYA B.

  Image 6

  “Ondanks ik boos was over de situatie heeft Zakaria mij goed weten te kalmeren. Uiteindelijk hebben we een middenweg gevonden waar ik tevreden mee was. Hier heb ik voor altijd baat bij.”

  JACOB EL.

  Image 2

  “Zakaria is een zeer professioneel persoon met oog voor kwaliteit. Hij weet wat hij moet zeggen, kent de regels erg goed, maar is daarnaast ook erg empathisch. De perfecte combinatie, bedankt!’

  ANDRE MEN.A

  Image 3

  “In het begin twijfelde ik wel of een mediator dit probleem zou kunnen oplossen en of een advocaat niet geschikter was. Petje af voor de organisatie van i-mediation. Ik ben erg tevreden!”

  RACHID KAS.