Even voorstellen.
Mijn naam is Zakaria Boudra en ik ben een troste vader van een prachtige dochter. Helaas heb ik onlangs zelf te maken gehad met een zogenaamde vechtscheiding. Een vechtscheiding is een complexe en problematische echtscheiding of relatiebeëindiging. Door mijn eigen ervaring heb ik hiervan de consequenties ingezien en het effect op kinderen. Hierbij kwam voor mij het besef dat het niet alleen anders moet, maar ook anders kan. Met name ter bescherming van de kinderen. Als vader realiseer ik mij dat het gelijk van mijn dochter altijd op de eerste plaats moet komen.

Mijn motivatie.
Ik ben zelf van Marokkaanse afkomst en heb jarenlang gewerkt met Arabieren. Hierdoor beheers ik verschillende dialecten en ben ik zeer bekend met de cultuur. De basis van een goede communicatie is de vrijheid om je eigen taal te kunnen spreken. Wanneer er gewerkt wordt met partijen van verschillende talen en/of culturele achtergronden, kan dit voor belemmering zorgen. Soms wordt dan bij mediation gewerkt met een tolk. Uit onze ervaring blijkt echter dat hierbij vaak de emotie en belangen niet volledig worden meegenomen of begrepen. Een tolk vertaalt slechts de communicatie, waarbij de emotionele aspecten vaak worden verwaarloosd. Dit bemoeilijkt optimale mediation en verlaagt de kans op succes. Daarom ben ik begonnen als Arabisch mediator.

Ik beheers de Nederlandse en de Arabische taal erg goed

Ik ben een geregistreerde en erkende mediator bij de KVK.

Ons beleid is dat u tevreden bent. Wij streven hiernaar ook door naverzorging.

Wilt u persoonlijk advies over uw situatie? U kunt mij hierover bellen.

De mediator

Iedereen heeft het recht gehoord te worden, of je nu je acties baseert op de toekomst of op het verleden en je emoties. Soms zijn de verschillen in emoties dusdanig groot, dat enige begeleiding noodzakelijk is. Vaak vormt gebrek aan goede communicatie de basis van het conflict. Hierdoor is het niet meer mogelijk om naar elkaar te luisteren en elkaars emoties te begrijpen. Door deze communicatiebreuk te herstellen, help ik graag bij het zoeken naar een gepaste oplossing. Ik begeleid jullie in het proces van het terugvinden elkaars belangen, en eventueel die van de kinderen. Door een vriendelijke omgeving te creëren, respect voor eenieder en hier en daar sturing te geven aan het gesprek, kan ik jullie helpen om rust en vrede te vinden in de uitkomst. 

Gezamelijk opzoek naar de beste optie

In stappen wordt er gewerkt naar een oplossing die werkbaar is voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar een goed verloop

Contact