I

k hoor je hart al sneller kloppen. Een situatie waar je eigenlijk helemaal niet in wil zitten. Je probeert al maanden je handen voor je ogen te doen, maar helaas zonder succes. Jullie besluiten om het toch te doen. Het is toch maar beter om te scheiden.

Persoonlijk begrijp ik hoe lastig deze situatie voor je kan zijn. Het is niet waar je op zat te wachten en denkt dat het misschien nu alleen moeilijker en moeizamer zal verlopen.

Scheiden hoeft niet moeilijk te verlopen. Goed scheiden kan echt. Je hoeft alle enge verhalen niet te geloven. Het vinden van de juiste mediator is slechts het geen waar je rekening mee dient te houden.

Wat doet een mediator eigenlijk? Een mediator kijkt naar het gehele plaatje. Neemt jouw emoties als persoon erg serieus, misschien wel kinderen die op het spel staan of vastgoed. Bij i-mediation staan we er erg positief in. Het kan altijd een win-win situatie worden. Er hoeft geen winnaar of verliezer te zijn. Met de juiste communicatie middelen, achtergrond informatie en kennis over de wetten en regels kan een mediator bij i-mediation erg gunstig uit komen.

Kijk jij er tegen op om zo’n lange rechtszaak aan te gaan? En wil je gewoon deze vervelende situatie toch met vrede sluiten? Dan nodig ik jou uit de stap te zetten en i-mediation hier voor in te schakelen.

www.i-mediation.nl/contact