Mediator in Amsterdam

Mediation is een minder belastende manier om een conflict op te lossen. Een conflict is gewoon heel vervelend en als het conflict dan ook nog eens wordt uitgevochten bij een rechter dan is dit extra belastend. I-mediation is een interculturele mediator in Amsterdam. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Bij I-mediation kunnen partijen in alle rust hun verhaal doen, ook in het Arabisch.

Mediation Amsterdam, Zakaria Boudra

Zakaria Boudra is een mediator Amsterdam met kennis van zaken én ervaringsdeskundige. Zakaria is van Marokkaanse afkomst en heeft veel gewerkt met Arabieren. Daarom spreekt en verstaat hij veel dialecten en dat is bij mediation een grote pré. Immers, bij mediation komen vaak emoties los en die kun je veel beter verwoorden in jouw eigen taal. Partijen zullen elkaar veel beter begrijpen als achterliggende emoties kenbaar kunnen worden gemaakt. Zo kan ook sneller tot een oplossing worden gekomen voor een conflict waarbij alle partijen zich gehoord weten.

  • Geregistreerd mediator

  • Duurzame oplossingen

  • Arabisch & Nederlandstalig

  • Geen hoge onverwachte kosten

  • Mediation in Amsterdam en omgeving

Bel I-Mediation voor een ervaren mediator in Amsterdam

Contact opnemen

Arabisch en Nederlandstalig bij elk conflict

Of beide partijen in een conflict nou Nederlands of Arabisch spreken, of elk een andere taal, de oplossing is opeens een stuk dichterbij. Bij I-mediation kun je terecht in Arabisch en Nederlandstalig voor elk conflict. Bij andere mediators moet vaak gebruik worden gemaakt van de hulp van een tolk, maar dit werkt meestal niet optimaal. De tolk vertaalt statisch wat er wordt gezegd waarbij emoties vaak niet goed kunnen worden overgedragen. Bij I-mediation speelt dat probleem niet omdat je rechtstreeks met de mediator kunt spreken.

  • Scheidingsmediator

  • Huwelijksmediation

  • Familiemediation

  • Arbeidsconflicten

  • Buurtconflicten

Scheidingsmediator

Een echtscheiding is een bijzonder vervelende en vaak pijnlijke gebeurtenis. Zeker als het uitdraait op een vechtscheiding; een echtscheiding met heel veel extra problematiek. Helaas is de mediator van I-mediation daarvan zelf ook het slachtoffer geworden. Voor jou als cliënt een voordeel, want hij weet precies hoe je je voelt als je gaat scheiden. Hij zal er alles aan willen doen om te voorkomen dat jouw scheiding op een vechtscheiding uitdraait. Niet in de laatste plaats voor kinderen die vaak de dupe worden van een vechtscheiding.

Familiemediation

Ruzie in de familie, hoe ontzettend vervelend is dat. Broers en zussen die ruzie maken over de nalatenschap van hun ouders, problemen over de verdeling van zorgtaken of problemen binnen het familiebedrijf. Met de mediator Amsterdam van I-mediation kun je om de tafel gaan zitten waarbij een onpartijdige en deskundige derde partijen bij elkaar brengt en helpt tot een oplossing te komen.

Arbeidsconflicten

Ook voor problemen tussen werkgever en werknemer kun je terecht bij I-mediation in Amsterdam. Ook als er sprake is van een taalbarrière en één van partijen Arabisch spreekt. De mediator brengt partijen tot elkaar en gezamenlijk komen we tot een oplossing waarbij partijen samen verder kunnen of op een goede manier afscheid kunnen nemen van elkaar.

“Wij hebben al jaren lang ruzie met onze buren. Altijd miscommunicatie gehad en eigenlijk nooit een fijne sfeer in de buurt. Na een ongeval is het uit de hand gelopen. Zakaria van I-mediation heeft de situatie heel goed voor ons bijgelegd. Wij zijn tot een conclusie gekomen dat een andere woning een betere oplossing zou zijn. Deze hebben wij ook gekregen! Nogmaals bedankt Zakaria ”

Nigel Rawlinson, Client

”Een scheiding is nooit leuk. Niemand denkt er ooit aan. Helaas was het mij wel overkomen. Met nog twee kinderen, vond ik de situatie alleen maar vervelender. Gelukkig hoefde ik geen dure advocaat te nemen. I-mediation was voor mij een betere uitkomt wat ook nog eens super snel was, dankjewel Zakaria”

Sarah Bou, Client

Vrijblijvend gesprek in Amsterdam

Wil je weten of mediation in jouw specifieke geval mogelijk en zinvol is? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van een vrijblijvend gesprek in Amsterdam met de mediator van I-mediation.

Afspraak maken