Mediator in Haarlem

Mediation is een prettige manier om conflicten en problemen op te lossen. Zoek je een mediator in Haarlem, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij I-mediation. En erkend mediator die conflicten binnen de familie zoals echtscheiding of familie ruzies oplost maar ook gespecialiseerd is in het oplossen van arbeidsconflicten of problemen met de buren. Omdat deze mediator zowel Nederlands als Arabisch spreekt, behoort interculturele mediation in Haarlem ook tot de mogelijkheden.

Mediation Haarlem, Zakaria Boudra

Zich jarenlang voortslepende familieruzies, een nare scheiding, ontslag op je werk, het zijn allemaal nare gebeurtenissen die je zo snel mogelijk wilt oplossen. Een gerechtelijke procedure duurt vaak heel lang en brengt veel stress met zich mee. Partijen staan tegenover elkaar. Bij mediation Haarlem staan partijen niet tegenover elkaar maar zitten zij naast elkaar. Zakaria Boudra is een ervaren mediator en helpt partijen als onafhankelijke en onpartijdige derde elkaar te begrijpen en goede afspraken te maken zodat zij de problemen kunnen oplossen.

  • Geregistreerd mediator

  • Duurzame oplossingen

  • Arabisch & Nederlandstalig

  • Geen hoge onverwachte kosten

  • Mediation in Haarlem en omgeving

Bel I-Mediation voor een ervaren mediator in Haarlem

Contact opnemen

Arabisch en Nederlandstalige mediation

Zakaria Boudra is van origine Marokkaans. Hij is aangesloten bij de rechtbank als mediator en bemiddelt in tal van zaken. Of je nou Nederlandstalig bent of Arabisch spreekt, je kunt bij hem terecht met familieproblemen, echtscheiding, burenruzie of problemen op je werk. Als het Nederlands niet je moedertaal is, kan het lastig zijn om je gevoelens op een begrijpelijke manier te uiten naar derden. Een oplossing is vaak dichterbij als je je gevoelens in je eigen taal kunt uiten. Zakaria is in dat geval de beste mediator Haarlem en omstreken.

  • Scheidingsmediator

  • Huwelijksmediation

  • Familiemediation

  • Arbeidsconflicten

  • Buurtconflicten

Relatieproblemen en echtscheiding

Relatieproblemen en echtscheiding zijn meestal enorm belastend. Zeker als het dreigt uit te lopen op een vechtscheiding. Door te kiezen voor mediation kun je relatieproblemen en echtscheiding met de hulp van een onpartijdige derde in goede banen leiden. Dit is zeker als er kinderen in het spel zijn een grote uitkomst.

Familieconflicten en ruzies

Familieconflicten en ruzies binnen de familie kunnen slopend zijn. Soms slepen ze zich jarenlang voort en een oplossing lijkt steeds verder weg. Met mediation kunnen alle partijen weer met elkaar in gesprek komen. Omdat Zakaria Boudra naast Nederlands ook Arabisch spreekt, kunnen alle betrokkenen hun emoties uiten, ook in het Arabisch. Een goede kans dus dat familieconflicten op deze manier wél kunnen worden opgelost.

Verschillende arbeidsconflicten

Voor arbeidsconflicten geldt dat deze zowel de werknemer als het bedrijf kunnen schaden. De werksfeer lijdt eronder en dit kan en heel team of een hele afdeling schade berokkenen. Arbeidsconflicten moeten daarom snel worden opgelost, het liefst met behulp van een mediator. Rechtszaken kosten veel tijd en doorgaans is er een winnaar en een verliezer. Als je kiest voor mediator Haarlem Zakaria Boudra, dan kunnen partijen nader tot elkaar komen. Óf goed afscheid nemen van elkaar, óf weer op een prettige manier samenwerken.

“Wij hebben al jaren lang ruzie met onze buren. Altijd miscommunicatie gehad en eigenlijk nooit een fijne sfeer in de buurt. Na een ongeval is het uit de hand gelopen. Zakaria van I-mediation heeft de situatie heel goed voor ons bijgelegd. Wij zijn tot een conclusie gekomen dat een andere woning een betere oplossing zou zijn. Deze hebben wij ook gekregen! Nogmaals bedankt Zakaria ”

Nigel Rawlinson, Client

”Een scheiding is nooit leuk. Niemand denkt er ooit aan. Helaas was het mij wel overkomen. Met nog twee kinderen, vond ik de situatie alleen maar vervelender. Gelukkig hoefde ik geen dure advocaat te nemen. I-mediation was voor mij een betere uitkomt wat ook nog eens super snel was, dankjewel Zakaria”

Sarah Bou, Client

Vrijblijvend gesprek in Haarlem

Wil jij die familieruzie nu eindelijk wel eens oplossen? Heb je ruzie met je buren en zoek je een mediator in Haarlem? Gaan jullie scheiden en willen jullie een onpartijdige derde die jullie helpt alle problemen in kaart te brengen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan in Haarlem bij de interculturele mediator Zakaria Boudra.

Afspraak maken