Mediator in Hoofddorp

Zonder tussenkomst van een rechter een conflict oplossen? Kies dan voor mediation. Ben je op zoek naar een mediator in Hoofddorp, kies dan voor I-mediation in Amsterdam. Zeer centraal en gunstig gelegen bedienen wij heel Nederland. Wij bemiddelen in allerlei soorten conflicten zoals problemen op de werkvloer, buurtbemiddeling, bijstand in echtscheidingsprocedures of in familieconflicten. We gaan samen met partijen om de tafel zitten en zoeken naar oplossingen die voor alle partijen bevredigend zijn. Zonder dat je daarvoor naar de rechtbank hoeft. Dit scheelt natuurlijk veel spanning en stress. Extra bijzonder is dat wij de Arabische taal spreken en verstaan en daardoor kunnen bemiddelen in interculturele kwesties.

Jouw mediator in Hoofddorp

Jouw mediator in Hoofddorp is Zakaria Boudra. Een mediator met kennis van zaken én volledig gecertificeerd. Hij begrijpt meerdere Arabische dialecten en is zelf van Marokkaanse afkomst. Het is natuurlijk bijzonder prettig als je bij je mediator in Hoofddorp in je eigen taal kunt praten. Zo kan je emoties en gebeurtenissen veel beter overbrengen waardoor de mediator je begrijpt en zijn bemiddelingstaak veel beter kan uitvoeren. Heb je problemen met je buren, op je werk of met familie dan kan je met de hulp van een mediator vaak sneller -en prettiger- tot een oplossing komen dan tijdens langslepende procedures bij een rechtbank.

  • Geregistreerd mediator

  • Duurzame oplossingen

  • Arabisch & Nederlandstalig

  • Geen hoge onverwachte kosten

  • Mediation in Hoofddorp en omgeving

Bel I-Mediation voor een ervaren mediator in Hoofddorp

Contact opnemen

Mediation bij alle conflicten

In principe kan mediation bij alle conflicten worden ingezet. Omdat mediator Zakaria Boudra ook Arabisch spreekt, kan hij als neutrale derde partij bemiddelen tussen twee werelden. Het maakt dus niet uit of beide partijen Nederlands, Arabisch of elk een andere taal spreken. En zal meer ruimte ontstaan voor elkaar en meer begrip voor elkaars situatie omdat emoties kunnen worden gedeeld, ondanks een eventuele taalbarrière.

  • Scheidingsmediator

  • Huwelijksmediation

  • Familiemediation

  • Arbeidsconflicten

  • Buurtconflicten

Erkend scheidingsmediator

Zakaria Boudra is een erkend scheidingsmediator Hoofddorp. Dit betekent dat hij is ingeschreven bij de rechtbank en scheidingszaken krijgt toegewezen waarin hij als mediator optreedt. Het gaat dan onder meer over het verdelen van de spullen, het opstellen van een ouderschapsplan en zaken omtrent de gezamenlijke woning.

Familieconflicten oplossen

Heb je ruzie met je ouders, je broers en zussen of met andere familieleden dan kan dit een grote druk op je leggen. Soms slepen familieconflicten zich jarenlang voort. Naar de rechter stappen is vaak geen optie maar een mediator biedt dan wel uitkomst. Wil je familieconflicten oplossen kies dan voor (interculturele) mediation. De mediator is altijd onpartijdig en helpt partijen hun conflicten op te lossen.

Mediation bij arbeidsconflicten

Problemen op de werkvloer kunnen de sfeer flink verzieken. Ruzie met de baas of ruzie onder het personeel is erg vervelend. Vaak gaat het ook om communicatie vraagstukken, zeker als er meerdere culturen op de werkvloer zijn. Islamitische mediation kan dan uitkomst bieden.

“Wij hebben al jaren lang ruzie met onze buren. Altijd miscommunicatie gehad en eigenlijk nooit een fijne sfeer in de buurt. Na een ongeval is het uit de hand gelopen. Zakaria van I-mediation heeft de situatie heel goed voor ons bijgelegd. Wij zijn tot een conclusie gekomen dat een andere woning een betere oplossing zou zijn. Deze hebben wij ook gekregen! Nogmaals bedankt Zakaria ”

Nigel Rawlinson, Client

”Een scheiding is nooit leuk. Niemand denkt er ooit aan. Helaas was het mij wel overkomen. Met nog twee kinderen, vond ik de situatie alleen maar vervelender. Gelukkig hoefde ik geen dure advocaat te nemen. I-mediation was voor mij een betere uitkomt wat ook nog eens super snel was, dankjewel Zakaria”

Sarah Bou, Client

Afspraak maken in Hoofddorp

Heb jij te maken met een conflict en wil je een afspraak maken in Hoofddorp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eveneens vrijblijvende eerste kennismaking. Wij bekijken dan wat we voor je kunnen doen en stellen eventueel een contract op waarin we de met jou gemaakte afspraken vastleggen.

Afspraak maken