Mediator in Rotterdam

Heb jij een mediator in Rotterdam nodig voor jouw echtscheiding? Een mediator die kan helpen de problemen binnen de familie op te lossen of bij een burenruzie? I-mediation werkt door heel Nederland en biedt mediation op tal van rechtsgebieden. Naast echtscheidingen en familieproblemen kun je er ook terecht voor arbeidsconflicten en andere conflicten. Een mediator in Rotterdam met veel kennis en ervaring en natuurlijk volledig gecertificeerd. Extra bijzonder is de mogelijkheid om in het Arabisch te spreken; Dit is zogenaamde interculturele mediation.

Mediation Rotterdam, Zakaria Boudra

Zakaria Boudra is zelf van Marokkaanse afkomst en verstaat verschillende Arabische dialecten. Dit maakt mediation tussen Nederlands en Arabisch sprekende partijen een stuk effectiever. Bij conflicten komen altijd emoties kijken en als je deze emoties in je eigen taal kunt verwoorden, dan vinden partijen sneller een oplossing omdat zij meer begrip voor elkaars standpunt kunnen opbrengen. Zakaria kan partijen van verschillende culturen dichter bij elkaar brengen.

  • Geregistreerd mediator

  • Duurzame oplossingen

  • Arabisch & Nederlandstalig

  • Geen hoge onverwachte kosten

  • Mediation in Rotterdam en omgeving

Bel I-Mediation voor een ervaren mediator in Rotterdam

Contact opnemen

Arabisch en Nederlandstalig

Problemen in wijken in Rotterdam waar verschillende culturen met elkaar samenleven komen regelmatig voor. Daarom is een mediator die zowel Arabisch als Nederlands speekt heel belangrijk. Bijvoorbeeld bij een burenruzie of andere problemen in de buurt. Ook bij echtscheidingen tussen Arabische en Nederlandstalige partijen biedt interculturele mediation de perfecte oplossing.

  • Scheidingsmediator

  • Huwelijksmediation

  • Familiemediation

  • Arbeidsconflicten

  • Buurtconflicten

Scheidingsmediator

Wil je voorkomen dat jouw scheiding uitdraait op een vechtscheiding, dan is het inschakelen van een scheidingsmediator een must. Jullie gaan samen om de tafel zitten en spreken met elkaar onder leiding van de mediator als onpartijdige om op alle gebieden van de echtscheiding tot een oplossing te komen. Dit is vooral voor de kinderen een veel prettiger manier dan wanneer er een langdurige rechtszaak moet worden gevoerd. Scheidingsmediator Rotterdam nodig? Kies voor I-mediation.

Mediation bij familieruzies

Als je familieruzies kunt oplossen is dat vaak een hele opluchting. Familieruzies kunnen jarenlang voortslepen en veel verdriet veroorzaken. Met de hulp van een mediator Rotterdam kun je familieruzies oplossen en uitpraten. Ook voor islamitische mediation kun je goed terecht bij Zakaria Boudra van I-mediation.

Arbeidsconflicten oplossen

Ook op de werkvloer komen af en toe problemen voor. Ruzies tussen afdelingen of personeel onderling maar ook bijvoorbeeld bij ontslag. De mediator van I-mediation kan partijen dichter bij elkaar brengen en arbeidsconflicten oplossen zonder dat daar een gerechtelijke procedure voor nodig is. Zo kunnen partijen op een goede manier afscheid nemen van elkaar of juist weer goed samenwerken.

“Wij hebben al jaren lang ruzie met onze buren. Altijd miscommunicatie gehad en eigenlijk nooit een fijne sfeer in de buurt. Na een ongeval is het uit de hand gelopen. Zakaria van I-mediation heeft de situatie heel goed voor ons bijgelegd. Wij zijn tot een conclusie gekomen dat een andere woning een betere oplossing zou zijn. Deze hebben wij ook gekregen! Nogmaals bedankt Zakaria ”

Nigel Rawlinson, Client

”Een scheiding is nooit leuk. Niemand denkt er ooit aan. Helaas was het mij wel overkomen. Met nog twee kinderen, vond ik de situatie alleen maar vervelender. Gelukkig hoefde ik geen dure advocaat te nemen. I-mediation was voor mij een betere uitkomt wat ook nog eens super snel was, dankjewel Zakaria”

Sarah Bou, Client

Vrijblijvend kennismaking in Rotterdam

Ben jij betrokken bij een conflict en zoek je een mediator Rotterdam en omgeving, kijk dan eens naar de mogelijkheden van I-mediation. Ook voor islamitische mediation en interculturele mediation. Zowel bij arbeidsconflicten als bij echtscheidingen, buurt problemen en familie problemen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking in Rotterdam met een ervaren en erkende mediator.

Afspraak maken