Mediator in Utrecht

Een mediator in Utrecht betekent een mediator die centraal is gevestigd in Nederland. I-mediation is zo’n mediator die centraal is gevestigd en heel Nederland kan bedienen. Goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. I-mediation heeft veel meer voordelen. Zo bieden wij de unieke mogelijkheid om ook in het Arabisch met ons te spreken. Dit bevordert natuurlijk de interculturele mediation; mediation tussen partijen met een verschillende culturele achtergrond.

Mediation Utrecht, Zakaria Boudra

Zakaria Boudra is dé mediator als je op zoek bent naar mediation Utrecht en omstreken. Hij fungeert als onafhankelijke derde en met zijn hulp kan je allerlei conflicten oplossen. Of het nou om een burenruzie gaat, een arbeidsgeschil zoals ontslag of om een echtscheiding of andere familie aangelegenheid.

  • Geregistreerd mediator

  • Duurzame oplossingen

  • Arabisch & Nederlandstalig

  • Geen hoge onverwachte kosten

  • Mediation in Utrecht en omgeving

Bel I-Mediation voor een ervaren mediator in Utrecht

Contact opnemen

Arabisch en Nederlandstalig

Mediator Zakaria Boudra is een erkend mediator. Hij is zelf van Marokkaanse afkomst en begrijpt meerdere Arabische dialecten. Dit maakt het mogelijk om zowel in het Arabisch als in het Nederlands met hem te communiceren. Dit vergemakkelijkt communicatie tussen twee verschillende culturen. Interculturele mediation dus. Ook voor islamitische mediation kun je bij hem terecht.

  • Scheidingsmediator

  • Huwelijksmediation

  • Familiemediation

  • Arbeidsconflicten

  • Buurtconflicten

Mediator bij echtscheidingen

Een mediator bij echtscheidingen betekent niet tegen elkaar maar met elkaar praten onder leiding van de onpartijdige en onafhankelijke derde: de mediator. Je voorkomt dat jouw echtscheiding een vechtscheiding wordt en dat is natuurlijk heel belangrijk als er kinderen bij de scheiding zijn betrokken. Mediator bij echtscheidingen in Utrecht nodig? Kies voor I-mediation.

Familieruzies oplossen

Familieruzies kunnen over van alles gaan. In veel gevallen ontstaan familieruzies rond een erfenis maar het kan ook gaan om slepende kwesties waarbij vooral veel emoties komen kijken. Een onafhankelijke derde partij als een mediator kan ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar verhaal kan vertellen en oud zeer kan worden opgeruimd.

Mediation bij arbeidsconflicten

Als er problemen op de werkvloer zijn betekent dat vaak ook dat er extra spanningen zijn. Dit komt het werk natuurlijk niet ten goede. Een gang naar de rechter kost veel tijd en is belastend en daarom is mediation bij arbeidsconflicten een heel goed alternatief. Zeker als er conflicten spelen tussen twee verschillende culturen en er een taalprobleem kan ontstaan. De interculturele mediation van I-mediation Utrecht zorgt ervoor dat deze cultuurverschillen en de taalbarrière kunnen worden overbrugd en er snel een oplossing voor beide partijen wordt gevonden.

“Wij hebben al jaren lang ruzie met onze buren. Altijd miscommunicatie gehad en eigenlijk nooit een fijne sfeer in de buurt. Na een ongeval is het uit de hand gelopen. Zakaria van I-mediation heeft de situatie heel goed voor ons bijgelegd. Wij zijn tot een conclusie gekomen dat een andere woning een betere oplossing zou zijn. Deze hebben wij ook gekregen! Nogmaals bedankt Zakaria ”

Nigel Rawlinson, Client

”Een scheiding is nooit leuk. Niemand denkt er ooit aan. Helaas was het mij wel overkomen. Met nog twee kinderen, vond ik de situatie alleen maar vervelender. Gelukkig hoefde ik geen dure advocaat te nemen. I-mediation was voor mij een betere uitkomt wat ook nog eens super snel was, dankjewel Zakaria”

Sarah Bou, Client

Afspraak maken in Utrecht

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor mediation Utrecht, maak dan een vrijblijvende afspraak. In het eerste, vrijblijvende gesprek zetten we alles op een rijtje, bespreken we jouw conflict en de mogelijkheden voor het oplossen ervan.

Afspraak maken