Beste vader,
Ik ben je zoon van 15 jaar oud, mama en jij zijn al 13 jaar gescheiden. Dit betekent dat jij alleen 2 jaar in mijn leven was, hier heb ik weinig van mee gekregen.
Jij (mijn vader) wilt geen contact met mij of mij zien. Ik snap niet waarom.. leven zonder een vader is heel moeilijk voor mij. Suiker en offerfeest zonder vader, verjaardagen zonder vader, zomervakantie zonder vader en voetballen zonder vader. Dit is allemaal heel moeilijk voor mij omdat ik de andere kinderen zie met een vader die wel gelukkig zijn met elkaar.
Als andere kinderen mij gingen uitnodigen voor verjaardagen zag ik de kinderen blij en gelukkig zijn met hun vader. Ook de kinderen bij wie de ouders gescheiden waren, waren ze allebei aanwezig. Waarom kan dat bij mij niet? Tijdens voetbal wedstrijden juichen de vaders van mijn teamgenoten aan de zijkant. Waarom kan dat bij mij niet?
Ik hou heel veel van mijn moeder, en zij heeft alles gedaan wat zij kom voor mij maar toch mis ik als jongen een vader figuur in mijn leven. Ik vind het heel jammer dat dit zo is gegaan want ik snap niet wat ik fout doe. Waarom wil jij geen contact met mij?
Groet, Je zoon